Joey Logano outduels Kevin Harvick at vinde på Kansas og gå videre til mesterskabet runde

posted in: Articles | 0

Joey Logano nået NASCAR Cup Series mesterskabet runde for fjerde gang på otte år, outdueling Kevin Harvick til at blive en vinder søndag er 400 km løb på Kansas Speedway.

Logano tog føringen på et pitstop under gult på skød 223 og tilbragte derefter de fleste af de sidste 40 omgange, der blokerede Harvick fra at tage føringen på 1.5-mile speed .ay.,

Det var den tredje sejr i denne sæson for Team Penske driver, og hans første siden 8 Marts på Phoenix Raceway, hvor mesterskabet vil blive besluttet Nov. 8 mellem Logano og tre andre kørere.

“du er nødt til at have det, Mand,” Logano, der førte 47 af 267 omgange, fortalte NBC Sports’ Marty Snider. “Hvilket fantastisk hold dette Shellpen .oil team er. Du godeste. Jeg er træt. Jeg tilbragte mere tid i spejlet end forruden der. Pit stopper sætte os i position, fik os føringen. Det var hurtigt på vejene.,resultater: hvor alle var færdige på Kansas Speed .ay

“Jeg tænkte, at hvis jeg kunne holde ham væk fra de første 15 omgange, ville jeg have en chance. … Jeg er udmattet efter det. Vi skal til Phoeni.og køre til et mesterskab igen.”

Logano ‘ s nummer 22 Ford har nu nået det Championship 4 i alternative år siden 2014, at vinde mesterskabet i sin seneste tur i 2018 (hvor han også vandt den Runde 8 oplukker, da det blev afholdt i Martinsville Speedway).

Harvick færdig 0.,312 sekunder bag Logano og fastholdt sin føring i klassementet (en af titlen slots vil blive bestemt på point) med to løb tilbage.

“Vi havde bare brug for at komme ud af pit road først,” Harvick, der førte en løbshøj 85 omgange, fortalte NBC Sports reporter Parker Kligerman. “Det kom ned til at kontrollere denne genstart. Vi tabte føringen, endte med at forsøge at kæmpe. Alle fyrene gjorde et godt stykke arbejde. Vi havde en hurtig bil og flyttede over hele racerbanen. Jeg havde mange muligheder. Godt løb for os, ville ønske vi kunne have vundet.,”

Ale.bo .man sluttede på tredjepladsen, efterfulgt af Brad Keselo .ski og Chase Elliott.

“I slutningen, bare kører bred åbne den endelig kom tilbage til os nok, men jeg kunne ikke gøre noget, når jeg kom der,” Bowman, som er færdig 0.680 sekunder bag, fortalte NBC Sports’ Dave Burns. “Vi bygger store Camaros, bare en lille smule kort i dag.flere runde med 8 playoff-deltagere stødte på problemer under løbet.,

efter start fra pole position og vinde etape 1, Elliott kæmpede radio problemer i hele løbet, der forlod ham ude af stand til at høre sit hold. Dette viste sig kritisk under et gult flag sent i anden fase, da Elliott pitted trods sit hold forsøger at holde ham på banen.Denny Hamlin måtte foretage et uplanlagt pitstop under green efter at have ramt væggen fra Sving 4 med 87 omgange tilbage, opretholdelse af højre sideskade og et fladt højre bagdæk.

han faldt et skød ned efter pitting under green, men var i stand til at opretholde No. 11 Toyotas tempo ved retur., Han steg igen for at afslutte 15. efter at have faldet Uden for toppen 30.

“det beskadigede bilen, og du kan ikke have nogen skade på bilen på disse spor,” sagde Hamlin, der vandt fase 2. “Faktisk slags heldig at få et par advarsler for at komme tilbage på føringen. Det er så vidt jeg kunne gå med den skade, jeg havde. Jeg havde helt sikkert en race-vindende bil i dag, bare kørte det i hegnet.”

Hamlin forblev nummer to i stillingen, 21 bag Harvick.,

efter at være blevet straffet for hastighed under den første forsigtighed på skød 25, kæmpede Kurt Busch for en top-fem finish, før han begyndte at miste magten med 75 omgange tilbage.1 Chevrolet et par omgange senere, og Chip Ganassi racerkøreren sluttede 38th — satte ham i en must-.in situation for at gå videre til mesterskabet i Phoeni..

Martin true.Jr. startede bagfra, efter at hans bil mislykkedes prerace inspektion to gange og fortabes sin femte plads startplads. Nej., 19 Toyota driver overvandt hurtigt underskuddet og flyttede ind i top 20 inden for de første to omgange og top 10 ved skød 50.

TRIN 1 VINDER: Elliott

TRIN 2-VINDER: Hamlin

DER HAVDE ET GODT LØB: Kyle Busch færdig med femte, hans første top fem på en 1,5 km spor, da Texas Motor Speedway i juli. … Elliott startede på pole og førte tre gange i 48 omgange, den eneste chauffør, der førte alle syv løb i playoffs. … Ottende plads efterbehandler Williamilliam Byron har syv top 10 ‘ ere i fortiden 11 løb. … Med en 10. scorede Christopher Bell sin første top 10 siden Kentucky for tre måneder siden.,

hvem havde et dårligt løb: Matt Kenseth slog væggen og sluttede sidst efter at have afsluttet kun 144 omgange. … Syv-tiden Cup mester Jimmie Johnson sammenfiltrede med Ryan Preece og sluttede 31.I sandsynligvis sin sidste start på Kansas.

næste: Cup-serien går i Oktober. 25 Til te .as Motor Speed .ay med dækning begynder ved 2:30 om eftermiddagen.