NASCAR: Charlotte race pauser rekord for længste løb nogensinde

posted in: Articles | 0

Coca-Cola 600 i Charlotte Motor Speedway, som varede fra søndag nat til mandag morgen, endte med at blive den længste løb i NASCAR-Cup Series historie.

Coca-Cola 600 er blevet anfægtet hvert år, der går tilbage til 1960, året Charlotte Motor Speedway åbnet. Denne søndag aften markerede den 61. årlige løb af det længste løb på NASCAR-tidsplanen.

dette løb, planlagt til de sædvanlige 400 omgange omkring fire-turn, 1,5-mile (2.,414 kilometer) oval i Concord, North Carolina, endte med at blive det længste løb i NASCAR-historien med hensyn til Afstand.

Med kun to omgange tilbage, Hendrick Motorsport’ Chase Elliott blev godt ud foran Team Penske er Brad Keselowski og syntes at have sin første sejr siden September 2019, som kom på Charlotte Motor Speedway Roval, med i posen.

derefter fløj advarselsflagget, da .illiam Byron, en af hans Hendrick Motorsports holdkammerater, spundet ud på grund af et fladt dæk.,

Elliotts hold tog beslutningen om at få ham til at bringe #9 Chevrolet i pitten for nye dæk, som sendte ham tilbage til 11.pladsen til den endelige genstart. Keselo .ski arvede føringen, da han blev ude på banen.

det grønne flag fløj igen på omgang 404, hvilket betyder, at løbet var blevet et 405-lap løb med potentiale til at gå længere, hvis et andet forsigtighedsflag kom ud, før det hvide flag fløj.

Der var ikke flere forsigtighedsflagperioder før flyvningen af det hvide flag, og det var Keselo .ski, der holdt fast ved at tage det rutede flag med kun 0.,293 sekunder foran Hendrick Motorsports ‘ Jimmie Johnson på andenpladsen og Elliott i en skuffende tredjedel på nye dæk.Johnson endte med at blive diskvalificeret efter hans # 48 Chevrolet mislykkedes efter race inspektion, så Elliott blev scoret på andenpladsen. Han sluttede 0.674 sekunder bag Keselo .ski.

men løbet behøvede ikke længere at blive det længste løb nogensinde på 607.5 miles.

før dette år var Coca-Cola 600 blevet forkortet tre gange, og det var gået præcis 600 miles 56 gange., Det var kun nogensinde gået over 600 miles en gang, da det skete tilbage i 2011, da Kevin Harvick vandt en 402-lap (603-mile) begivenhed med 0.703 sekunder foran David Ragan.

denne onsdag nats løb på banen er planlagt til at være et meget kortere løb på kun 208 omgange, da det kun er et 500 kilometer løb. Dette løb, Alsco Uniforms 500, er indstillet til at blive sendt direkte på Fo.Sports 1 begynder ved 8: 00 p. m. ET.