Joey Logano outduels Kevin Harvick voittaa Kansas ja etukäteen mestaruuden kierros

posted in: Articles | 0

Joey Logano saavuttanut NASCAR Cup-Sarjan mestaruuden kierroksella neljännen kerran kahdeksan vuotta, outdueling Kevin Harvick tulla voittaja sunnuntain 400 kilometrin kilpailussa at Kansas Speedway.

Logano otti johdon pysähdys alla keltainen Sylissä 223, ja sitten käytin suurimman osan viime 40 kierrosta estää Harvick ottaen johtaa 1,5 kilometriä speedway.,

– Se oli kolmas voitto tällä kaudella Joukkue Penske kuljettaja, ja hänen ensimmäinen sitten Maaliskuun 8 Phoenix Raceway, jossa mestaruus ratkeaa Nov. 8 välillä Logano ja kolme muuta kuljettajaa.

”Sinun täytyy halua sitä, mies,” Logano, joka johti 47 267 kierrosta, kertoi NBC Sportsin Marty Suominen. ”Mikä uskomaton joukkue tämä ShellPenzoil joukkue on. Voi luoja. Olen uupunut. Vietin enemmän aikaa peilissä kuin tuulilasissa. Varikkopysähdykset asettivat meidät asemiin, saivat johtoaseman. Straightaways oli todella nopea.,

TULOKSET: Jossa jokainen valmis at Kansas Speedway

”ajattelin, että jos voisin pitää häntä pois ensimmäisen 15 kierrosta, että minulla olisi mahdollisuus. Olen uupunut sen jälkeen. Menemme Phoenixiin ja kilpailemme taas mestaruudesta.”

Logano on No. 22 Ford on nyt saavuttanut Mestaruuden 4 vuorovuosina vuodesta 2014, voittaa mestaruuden hänen viimeisin matka vuonna 2018 (jolloin hän myös voitti Kierros 8 avaaja, kun se pidettiin Martinsville Speedway).

Harvick sijoittui 0.,312 sekuntia jäljessä Logano ja pitäytyi johtaa sijoitukset (yksi nimi-lähtö määritetään pistettä), jossa on kaksi kisaa jäljellä.

”meidän piti vain päästä pois varikkotieltä ensin”, 85 kierrosta kilpaa johtanut Harvick kertoi NBC: n urheilutoimittajalle Parker Kligermanille. ”Se tuli alas valvoa, että uudelleenkäynnistys. Menetimme johtolangan ja yritimme taistella. Kaikki kaverit tekivät hienoa työtä. Meillä oli nopea auto ja liikuimme ympäri ravirataa. Minulla oli paljon vaihtoehtoja. Hyvä juoksu meiltä, kunpa olisimme voittaneet.,”

Alex Bowman sijoittui kolmanneksi, minkä jälkeen Brad Keselowski ja Chase Elliott.

”lopussa, juuri käynnissä auki se vihdoin tuli takaisin meille tarpeeksi, mutta en voinut tehdä mitään, kun minulla on ei”, Bowman, joka sijoittui 0.680 sekuntia jäljessä, kertoi NBC Sportsin Dave Palovammoja. ”Rakennamme hienoja Camaroja, hieman lyhyitä tänään.

useat 8 playoff-haastajan kierrokset kohtasivat ongelmia kisan aikana.,

Jälkeen alkaen paalupaikan ja voittaa Vaiheessa 1, Elliott taisteli radio ongelmia koko rotu, joka jätti hänet pysty kuulemaan hänen joukkue. Tämä osoittautui kriittiseksi keltaisen lipun aikana myöhään toisella erikoiskokeella, kun Elliott pauhasi siitä huolimatta, että hänen tiiminsä yritti pitää hänet radalla.

Denny Hamlin oli tehdä suunnittelematon pysähdys alla vihreä syönnin jälkeen seinään off Turn 4 87 kierrosta jäljellä, yllä oikealla puolella vaurioita ja taulu oikea takarengas.

hän kaatui kierroksen jälkeen pisteltyään Greenin alle, mutta pystyi pitämään palattuaan Toyotan vauhdin 11: ntenä., Hän sijoittui 15: nneksi pudottuaan 30 parhaan ulkopuolelle.

”se vaurioitti autoa, eikä autossa voi olla vaurioita näillä radoilla”, sanoi Hamlin, joka voitti etapin 2. ”Oikeastaan tavallaan onni saada pari varoitusta päästä takaisin johtoon kierroksella. Sen pidemmälle en päässyt vahinkojeni kanssa. Minulla oli tänään ehdottomasti kisavoittoinen auto, ajoin sen vain aitaan.”

Hamlin jäi toiseksi sijoitukset, 21 takana Harvick.,

Kun rangaistaan ylinopeudesta aikana ensimmäisen varovaisuutta Kierroksella 25, Kurt Busch oli väittäen top-viisi loppuun, ennen kuin hän alkoi menettää valtaa 75 kierrosta jäljellä.

moottori hänen Nro 1 Chevrolet räjähti muutamia kierroksia myöhemmin, ja Siru myyntiä vauhdittivat niin Kilpa-ajaja valmis 38 — laittaa hänet must-win-tilanne etukäteen mestaruuden kierroksella Phoenix.

Martin Truex Jr.starttasi takaa, kun hänen autonsa epäonnistui etuoikeustarkastuksessa kahdesti ja menetti viidennen sijan lähtöpaikkansa. ei., 19 Toyota-kuski voitti vajeen nopeasti ja nousi kahden ensimmäisen kierroksen aikana 20 parhaan joukkoon ja 10 parhaan joukkoon kierroksella 50.

VAIHE 1 VOITTAJA: Elliott

VAIHE 2 VOITTAJA: Hamlin

JOKA OLI HYVÄ ROTU: Kyle Busch sijoittui viidenneksi, hänen ensimmäinen top viisi 1,5 kilometrin radalla, koska Texas Motor Speedway heinäkuussa. … Elliott aloitti paalulta ja johti kolme kertaa 48 kierrosta, ainoa kuljettaja johtaa kaikki seitsemän kilpailua pudotuspeleissä. … Kahdeksanneksi sijoittuneella William Byronilla on seitsemän top 10-lukua 11 viime kisassa. … 10: nnellä, Christopher Bell teki ensimmäisen top 10-sijoituksensa Kentuckyn jälkeen kolme kuukautta sitten.,

jolla oli huono kisa: Matt Kenseth löi seinään ja sijoittui viimeiseksi ajettuaan vain 144 kierrosta. … Seitsenkertainen Cup mestari Jimmie Johnson sotkeutui Ryan Preece ja sijoittui 31. todennäköisesti hänen viimeinen alku Kansas.

seuraava: Cup-sarja päättyy lokakuuhun. 25 Texas Motor Speedwaylle, jonka kattavuus alkaa kello 14.30 ET NBCSN: llä.