NASCAR: Charlotte rase bryter rekord for lengste løp noensinne

posted in: Articles | 0

Coca-Cola 600 på Charlotte Motor Speedway, som varte fra søndag kveld til mandag morgen, endte opp med å bli den lengste løp i NASCAR-Cup Series historie.

The Coca-Cola 600 har vært omstridt hvert år som går tilbake til 1960, året Charlotte Motor Speedway åpnet. Denne søndag kveld markerte 61st årlige driften av den lengste løp på NASCAR planen.

Dette løpet, som er planlagt for den vanlige 400 runder rundt fire-tur, 1,5 km (2.,414 kilometer) oval i Concord, North Carolina, endte opp med å slå inn i det lengste løp i NASCAR historie i form av avstand.

Med bare to runder igjen, Hendrick Motorsport » Chase Elliott ble godt ut i front av Team Penske er Brad Keselowski, og syntes å ha sin første seier siden September 2019, som kom på Charlotte Motor Speedway Roval, i posen.

Deretter forsiktig flagg fløy, som William Byron, en av hans Hendrick Motorsport lagkamerater, spunnet ut på grunn av en punktering.,

Elliott ‘ s team gjort beslutningen om å få ham til å bringe #9 Chevrolet i gropene for nye dekk, som sendte ham tilbake til 11. – plass for siste nytt. Keselowski arvet ledelsen, som han oppholdt seg ute på banen.

Det grønne flagget fløy igjen på fanget 404, noe som betyr at løpet måtte bli en 405-runde løp med potensial til å gå lenger hvis en annen advarsel flagg kom ut før den hvite flagget fløy.

Det var ikke mer forsiktig flagg perioder før de flyr av det hvite flagget, og det var Keselowski som holdt på å ta det rutete flagget av bare 0.,293 sekunder foran Hendrick Motorsport’ Jimmie Johnson på andre plass og Elliott i en skuffende tredjeplass på nye dekk.

Johnson endte opp med å bli diskvalifisert etter hans #48 Chevrolet mislyktes post-race inspeksjon, så Elliott ble scoret i andre omgang. Han ferdig 0.674 sekunder bak Keselowski.

Men løp ikke trenger å gå noe lenger tid å bli den lengste løp noensinne på 607.5 miles.

Før dette året, Coca-Cola 600 hadde blitt forkortet tre ganger, og det hadde gått nøyaktig 600 mil 56 ganger., Det hadde bare gått over 600 km gang, med at det skjer igjen i 2011, da Kevin Harvick vant 402-runde (603 km) hendelse ved 0.703 sekunder foran David Ragan.

Dette onsdag kveld er løp på banen er planlagt å bli en mye kortere løpet av bare 208 runder, så det er bare en 500-kilometer løp. Denne rase, Alsco Uniformer 500, er satt til å bli kringkastet live på Fox Sports 1 begynnelsen på 8:00 CET.