Atletiek

geplaatst in: Articles | 0

NC State ‘ s rijke traditie van college atletiek begon kort na de oprichting van de school, toen studenten organiseerden de eerste voetbalwedstrijd in 1892. Sindsdien hebben onze teams vier nationale kampioenschappen en talloze conferentietitels gewonnen, en we hebben 31 individuele nationale kampioenschappen gewonnen.,

beginnend met Reynolds Coliseum en verdergaand met Carter-Finley Stadium en PNC Arena, werkt NC State samen met publieke en private partners om state-of-the-art multifunctionele faciliteiten te bieden waar atletische evenementen, concerten en andere entertainment-en educatieve activiteiten plaatsvinden.NC State Athletics sponsort nu 23 varsity programma ‘ s en bevordert team-en individueel succes, maakt beurzen en onderwijsmogelijkheden beschikbaar voor meer dan 550 student-atleten, en creëert memorabele ervaringen voor Wolfpack fans.,

studenten en alumni, docenten en medewerkers, fans Oud en Nieuw, vinden allemaal hun kracht in de roedel.

recente hoogtepunten

• het NC State Women ‘ s basketball team won het ACC kampioenschap in 2020.het worstelteam won in 2020 het ACC Championship.
  • Men ‘ s swimming and diving won het zesde ACC kampioenschap.Women ‘ s swimming and diving won zijn tweede ACC-titel in drie seizoenen.de vrouwen cross-country team won een competitie Titel, hun derde rechte en 24e in de school geschiedenis.,Vier hoofdcoaches van de NC State kregen de status van Coach van het jaar binnen de conferentie van hun team: Laurie Henes (vrouwencross), Kim Landrus (gymnastiek), Braden Holloway (mannen zwemmen en duiken) en Simon Earnshaw (vrouwen tennis).het atletiekprogramma stond op de 26e plaats in het nationale Learfield IMG Directors’ Cup-klassement voor 2018-2019.
  • NC State was een van de slechts twee NCAA-scholen die een eerste-ronde draft pick in de WNBA, MLB en NFL ontwerpen.